Välkommen till Viltra

Det är underbart roligt att skapa! Vad man än föredrar att göra, oavsett om det handlar om trä eller tyg, papper, gummi eller metall så är kreativitet något som alla människor behöver i sina liv. Det syns redan i ung ålder då barn brukar älska att rita och sätta ihop saker och det är ingen tillfällighet att lego och spel som Minecraft underhåller folk i alla åldrar över hela världen.

Tack vare den moderna teknologin så kan man idag välja mellan att skapa fysiskt eller virtuellt eller till och med kombinera de två. Man kan, till exempel, designa och “sy” kläder på sin surfplatta och sedan använda olika appar och sajter till hjälp för att tillverka dessa plagg i verkligheten. Det är lätt att dela med sig av sina projekt och erfarenheter, liksom söka hjälp och inspiration.

Surfplattor är lätta och behändiga att ta med sig vilket gör att man inte längre är begränsad till hemmet när man känner för att skapa något. Man kan sitta på bussen, båten eller stranden för att fortsätta med sitt skapande och man kan experimentera med material och färger var man än befinner sig. Detta gör att en hel värld öppnar sig för den som känner sig kreativ och det spelar verkligen ingen roll om man är proffs eller nybörjare.

Om man har svårt att hitta material finns det massor av bra butiker och sajter där man kan få tag på det och med surfplattans hjälp kan man dessutom byta saker med andra, likasinnade entusiaster. Och för att göra saker och ting ännu bättre kan man ha surfplattan som sällskap medan man håller på, oavsett om det handlar om musik, debatter eller att chatta med vänner och bekanta under framställandets gång. Så sätt tänderna i denna sida där vi skall presentera massor av olika sätt att glädjas åt att syssla med allt som har med skapande att göra.

delirium