Spara på elen och köp en ny surfplatta

Behöver du köpa en ny surfplatta, men det ser lite tomt ut på bankkontot? Eller så är det barnen som behöver en surfplatta. Skaffa ett riktigt bra elavtal och spara tusenlappar, så får du råd med både ny surfplatta och dator.

Billigt elavtal

Just nu är elen på mångas läppar. Eller snarare elräkningen. Vare sig du bor i villa eller lägenhet påverkas du av höjda elpriser. Då är det klokt att ha ett elbolag vars mål är att du ska använda så lite el som möjligt, som bokstavligen hjälper dig att spara pengar genom smarta appar. Elbolaget https://tibber.com/se/ är lite ovanligt: deras appar berättar för dig när det är billigt att använda el och vice versa. Har du elbil kommer du att spara väldigt mycket genom att ladda under rätt tid på dygnet. Men det gäller också uppvärmningen. Appen berättar när det är smart att dra upp elementen lite extra och när det kan vara klokt att sänka temperaturen. Du har kontroll. För mer pengar i plånboken: gå in på https://tibber.com/se/ och spara tusenlappar och lägg pengarna på roligare saker.

Pengar till surfplattan

Snart kan du köpa en eller flera surfplattor utan avbetalning. Att köpa på avbetalning och betala för mycket för elen är två saker som verkligen påverkar din ekonomi negativt. Då är det klokare att du använder pengarna till att köpa surfplattan som du drömt om. Eller som dina barn behöver för skola och fritid. För att spara än mer pengar kan du köpa surfplatta begagnat. Det är smart om du har flera barn som alla behöver en egen platta. När du köper surfplatta kan det vara klokt att dels köpa en surfplatta som är kompatibel med din mobil. Det är en orsak till att många älskar Apple. Dels tänka på tillbehör och program, som tryckkänslig penna och avancerade appar som du väldigt gärna skulle vilja ha.

Rita på surfplattan

Oavsett om du köper en Ipad eller Android kan du hitta bra ritprogram. Att kunna rita på surfplattan är roligt för både vuxna och barn. Om du har barn och tonåringar och vill att de ska göra något mer kreativt, inte bara konsumera Netflix och Youtube utan använda sin intelligens och kreativitet, så är ett rit- eller videoredigeringsprogram ett smart val. Köp ett bra program, som till exempel Procreate, och uppmuntra dem att skapa. Det finns många tutorials på Youtube där nybörjare kan lära sig att rita allt från söta djur till vackra landskap.

delirium